“Aprofiten aquest moment, abans de l’hivern, i demanen cita per a la vacuna de la grip i la tercera dosi de la COVID-19”

La Regidoria d’Igualtat de Finestrat organitza un mes d’activitats de sensibilització contra la violència de gènere
02/11/2021
Nova donació solidària de l’associació britànica “Chums, Friends Of Charity”
04/11/2021

LA REGIDORA DE SANITAT, NATI ALGADO, FA UNA CRIDA EN L’INICI DE LA CAMPANYA DE VACUNACIÓ

Comença una campanya especial de vacunació de la grip. Enguany es vacunarà sota demanda però ajustant-se per ordre als diferents rangs d’edat i prioritzant als més vulnerables. En aquests primers dies, la regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Finestrat, i metge de professió, Nati Algado, ha volgut conéixer de primera mà el treball que es duu a terme en el Centre de Salut de Finestrat.

“Vacunar-se és l’eina més eficaç que tenim per a combatre i fer front a algunes malalties com la grip” ha manifestat l’edil Nati Algado, qui va afegir que “vacunar-se és el que ens prevé de contagiar-nos. En cas de contagiar-nos, et protegirà d’una malaltia greu i totes les conseqüències que puguen derivar d’un ingrés hospitalari.”

En aquesta primera fase s’ha iniciat la vacunació en majors de 70 anys i continuarà amb els grups de menors de 70 anys; persones amb condicions de risc, personal sociosanitari, i de serveis públics essencials.

POT ESCOLTAR DECLARACIONS REGIDORA SANITAT, NATI ALGADO, ACÍ

Aquest primer grup rep al costat de la vacuna de la grip, el reforç enfront de la COVID-19.

“A diferència d’anys anteriors que es vacunava baix demanda, enguany a més es farà per rangs d’edat” ha comentat la regidora.

Nati Algado també ha volgut incidir en el fet que “s’ofereix i es recomana altament que aquells majors de 70 anys reforcen aqueixa immunitat que dona la vacuna amb aquesta tercera dosi de la COVID-19. Aqueixa tercera dosi l’hauran de sol·licitar a demanda”. I ho podeu fer telefonant al seu Centre de Salut.

Finalment, la responsable de Sanitat de l’Ajuntament de Finestrat ha fet una crida i una reflexió, també com a metge que és, a tots els veïns del municipi: “els diria que aprofitaren aquest moment per la situació de pandèmia i també per l’estació de cara a l’hivern a la qual anem. Que demanen la cita i es vacunen”.