“Antes muerta que convicta” de Beatriz Rico el diumenge a la Casa de Cultura

Finestrat avança l’encesa de l’enllumenat nadalenc al Bulevard
27/11/2020
Ordre del dia, sessió plenària ordinària dilluns 30 novembre, 9:30h. 1a planta Aj. Finestrat
28/11/2020

Tanquem la setmana del 25N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, amb una proposta teatral “Antes muerta que convicta” de Beatriz Rico, una de les actrius més polivalents de la comèdia espanyola. Serà aquest diumenge, 29 de novembre, a les 7 de la vesprada a la Casa de Cultura de Finestrat.

L’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca i l’edil d’Igualtat, María Llorca, van agrair la col·laboració de l’Associació de Dones de Finestrat en l’organització d’aquest acte i van animar als veïns i visitants del municipi a gaudir d’una vesprada de teatre segur.

La funció porta un ritme trepidant de gags, reflexions, imitacions, flaixos musicals i situacions absurdes que serveixen per a esmicolar amb humor la vida en parella i les seues complicacions i les eternes diferències entre homes i dones. Aquest muntatge compta la col·laboració del còmic Salomón i de l’actriu i directora Pepa Rus.

El teatre se celebrarà amb totes les mesures de prevenció i seguretat contra el COVID-19 (aforament limitat, distàncies de seguretat entre seients, presa de temperatura i registre de dades dels assistents). I el preu de l’entrada, 3€, anirà destinat a l’Associació Mujeres con voz Marina Baixa, dedicada a l’atenció i assistència a dones víctimes de maltractament.