Ampliem les Càmeres de Trànsit en diferents Urbanitzacions de Finestrat

El Club Taekwondo Finestrat continua sumant títols i medalles a nivell nacional i internacional
25/05/2023
Nou curs de monitor/a d’activitats en temps lliure infantil i juvenil al Centre Juvenil Finestrat
30/05/2023

Controlar el trànsit per les diferents urbanitzacions de Finestrat. Aqueix és l’objectiu de les diferents càmeres col·locades en totes les rotondes que organitzen la circulació en els diferents carrers de la zona de nova urbanització de Finestrat.  

 

Formen part del Sistema de Videovigilància de Trànsit, controlat per la Policia Local de Finestrat. Aquestes càmeres venen a sumar-se a aquelles que ja estan en funcionaments en altres punts de les urbanitzacions i en les zones de més circulació del centre històric i a La Cala.

POTS ESCOLTAR LA REGIDOR DE TRÀNSIT I SEGURETAT, MARIA DOLORES VIUDES, ACÍ

“S’ha ampliat la col·locació de càmeres en totes aquestes zones amb la finalitat de completar el treball de la Policia Local de Finestrat i així tindre, en tot moment, el control de les principals vies de circulació del municipi. En aquest cas s’ha col·locat en les rotondes de Sierra Cortina, CEIP Balcó, Puig Campana Golf Alfarella, Rotonda Golf-Camí la Vila, Avinguda Amèrica. És un treball que portem molts anys fent, que continuarà fent-se perquè ens garanteix una ràpida intervenció dels nostres agents en cas d’accidents o de qualsevol incidència en el trànsit” va assenyalar la regidor de Trànsit i Seguretat Maria Dolores Viudes.

Actualment hi ha en funcionament més de 100 càmeres en el sistema de videovigilància de trànsit de la Policia Local de Finestrat.

Gabinet de Premsa (25-05-2023)