Ajudes per a la millora energètica a habitatges construïts abans del 2007

La Biblioteca obri una nova sala per al depòsit i la catalogació dels nous fons
17/02/2021
Reobertura biblioteca i aula d’estudi Centre Juvenil Finestrat
22/02/2021

Finestrat - nature suites landscape hotel centro BTT de bicicletas de montaña

L’Ajuntament de Finestrat, a través de la Regidoria d’Urbanisme, informa que segueix obert el programa d’ajudes per a la millora energètica en habitatges convocat per l’IVACE, l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial de la Generalitat.

Se subvencionaran les actuacions de millores de l’eficiència energètica de l’envolvent tèrmica, com poden ser les façanes, cobertes, finestres, fusteria exterior, murs o ventilació natural. Igualment podran accedir a aquestes ajudes les actuacions de les millores en les instal·lacions tèrmiques de calefacció, climatització, ventilació, aigua calenta i instal·lacions d’il·luminació.

Es pretén afavorir la reducció del consum d’energia final i de les emissions de diòxid carboni a través de l’estalvi i de l’eficiència energètica i l’aprofitament de les energies renovables.

Les ajudes van destinades a habitatges la construcció dels quals siga anterior al 2007. Se subvencionen els habitatges individuals o locals que formen part d’un edifici així com les actuacions en edificis complets.

El termini per a la presentació de sol·licituds està actualment obert i es prolongarà fins al pròxim 31 de juliol de 2021.

Podeu consultar les bases i sol·licitar la seua inscripció a través dels següents enllaços.

https://www.ivace.es/index.php/val/ajudes/energia/ajudes-estalvi-i-eficiencia-energetica-i-energies-renovables-2020/54512-ajudes-rehabilitacio-energetica-edificis-existents