Ajornen la matrícula a l’Escola Infantil Municipal de Finestrat fins a un altre avís

L’UME se suma als treballs de desinfecció en baixadors i parades de transport públic de Finestrat
15/04/2020
Finestrat habilita un servei d’assessoria a empreses, comerços i autònoms locals per a facilitar-los informació sobre les ajudes aprovades des del Govern Central davant la crisi del coronavirus
15/04/2020

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Finestrat informen les famílies amb fill/es nascuts en els anys 2018, 2019 i 2020 que els terminis de matrícula de l’Escola Municipal Infantil (EMUFI) queden ajornats mentre dure l’estat d’alarma decretat pel Govern Central per a frenar la propagació del covid-19. Com va explicar la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes, “en el moment de reprendre la normalitat es donarà comptada informació a totes les famílies perquè puguen formalitzar la sol·licitud de matrícula dins del termini i en la forma escaient”.

Escola Infantil Municipal de Finestrat

L’EMUFI està situada en el cèntric carrer de Serra Cortina del centre històric de la localitat. Amb una superfície de 250 metres quadrats i 140 metres de pati exterior per a jocs, disposa d’un total de 38 places per a xiquets i xiquetes entre els 4 mesos i els 3 anys d’edat. Compta amb sala de bressols, cuina i servei de menjador amb menús d’elaboració pròpia. L’horari del centre escolar és de 9.00 a 12.00 i de 15.00 a 17.00 hores i a més s’ofereix servei de permanències, donant opció al fet que els pares puguen portar als seus fills a les 8.00 hores i recollir-los a les 18.00 hores, en cas de demanda.

La regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes, va posar en valor aquest servei municipal ja que “ajuda a les famílies a conciliar la vida laboral amb la cura dels menors, a més de facilitar la introducció gradual dels més xicotets en el sistema educatiu”.  També va recordar l’edil que “Finestrat és de les poques localitats de la província que té Escola Infantil Municipal i, al mateix temps, aules de 2 anys en els seus dos centres educatius, tant el CEIP “Puig Campana” com el CEIP “Balcó de Finestrat”, facilitant la conciliació en aquestes edats tan primerenques”.

Per a més informació les persones interessades poden contactar amb el Departament d’Educació enviant un correu electrònic a alloret@finestrat.org.

(GABINET DE PREMSA: 19.03.2020)