Ajornament KV Puig Campana Finestrat al 22 de maig

Mesa de coordinació policial de violència de gènere a Finestrat
24/03/2022
Els infantils de l’Escola de pilota de Finestrat juguen aquesta vesprada en el trinquet de Benidorm
24/03/2022

COMUNICAT DE LA FEMCV i Organització KV Puig Campana

Davant les persistents pluges dels últims dies i amb una previsió meteorològica per als pròxims molt desfavorable, ens veiem obligats a ajornar la celebració de la carrera que estava prevista per a aquest diumenge 27 de març.

En un exercici de responsabilitat, totes les parts implicades, estem d’acord que l’ajornament de la prova és la millor decisió en aquests moments.

El recorregut de la carrera i especialment la sendera botànica de l’ombria del Puig Campana es pot ressentir pel pas dels corredors que probablement provocarien una gran erosió, a més d’estar compromesa la seguretat dels voluntaris i participants.

Lamentem haver de prendre aquesta decisió i les molèsties que puguen ocasionar, però primer és la seguretat i la cura del nostre entorn.

No obstant això, aprofitem el comunicat per a anunciar la nova data per a la celebració de l’esdeveniment, que es realitzarà el pròxim 22 de Maig.

Els inscrits que ho desitgen poden sol·licitar la devolució de l’import total fins diumenge que ve 27 a les 09.00h.

Per a sol·licitar la devolució cal enviar un correu a inscripciones@mychip.es

Aquells que no sol·liciten la devolució en aqueix termini quedaran inscrits per a la nova data i el dilluns 28 s’obriran de nou les inscripcions amb les places lliures.