Adjudicat el Projecte per a la Construcció de l’Institut de Finestrat

Segueix a l’agost la programació de l’ESTIU JOVE Finestrat
25/07/2023
Torna la Trail Nocturna Faldes del Puig Campana a Finestrat
26/07/2023

Un pas més a prop. L’Ajuntament de Finestrat adjudica a la UTE Cor Asociados y Magen Arquitectos la redacció del projecte del futur Institut de Finestrat. Un projecte que estarà llest en uns mesos i que haurà de comptar amb l’aprovació definitiva de la Conselleria d’Educació.

“Fem un pas més perquè el primer Institut de Finestrat siga una realitat. I ho fem complint el compromís que assumim com a Ajuntament per a agilitzar terminis: redactar uns plecs i adjudicar la redacció del projecte de l’Institut que tindrà 12 aules d’ESO, 4 de Batxiller i 4 d’FP. Una vegada adjudicat calculem que el projecte pot estar redactat a final d’any. Sé que la Conselleria d’Educació posarà tots els mitjans a la nostra disposició. I esperem que a mitjan pròxim any 2024 puguem adjudicar la construcció d’aquest centre que, per a nosaltres, és de vital importància”, va declarar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca després de la reunió mantinguda amb la regidora d’Educació, Beatriz Quintillán, l’arquitecte municipal, Francisco Monzó i els representants de l’empresa adjudicatària.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, ACÍ

La redacció del projecte s’adjudica per 225.083,95 euros, impostos inclosos, i per un termini de 24 setmanes.

L’Institut comptarà amb 12 aules d’Educació Secundària Obligatòria (ESO), 4 de Batxillerat i 4 de Formació Professional per a cursos d’Electricitat i d’Administratiu. Estarà situat en una parcel·la cedida per l’Ajuntament, a mig camí entre la Cala i el centre històric, en la zona d’urbanitzacions i molt pròxima al col·legi Balcó de Finestrat.

Els terminis d’execució preveuen la seua finalització per a l’any 2026 encara que el primer edil va afirmar que “confia que es puguen acurtar els terminis perquè l’Institut de Finestrat estiga construït més prompte que tard”.

La inversió total de la Conselleria d’Educació per a la construcció d’aquest centre és de 14 milions d’euros.

Gabinet de Premsa (25/07/2023)