Adeqüem el Tram de l’ombria de la Sendera Circular del Puig Campana

Torna “FINESTRAT COSTA BLANCA TRAILS” amb la participació de més de 6. 000 corredors de tot el món
15/11/2023
Més de 40 participants en la jornada formativa per a renovar el curs d’usuari professional de productes fitosanitaris
17/11/2023

L’ACTUACIÓ HA SIGUT SUBVENCIONADA AL 100% PER LA DIPUTACIÓ D’ALACANT

La Font de la Solsida, el Volador, el Racó Ample i el Racó del Gatet. Tot això, zones de l’ombria de la sendera circular del Puig Campana amb necessitat d’adequació per a una millor circulació i seguretat dels senderistes.

En totes aquestes parts, s’han dut a terme treballs de desbrossament selectiu, podes i eliminació de vegetació. Eren trams amb una densitat de vegetació alta que feia difícil l’accés als vianants.

Igualment s’han fet treballs manuals d’adequació dels camins mitjançant desempedregament i redistribució de terres. El seu objectiu: recuperar la plataforma original de la sendera i millorar l’accés als vianants.

 

“Ni és la primera, ni serà l’última actuació que farem en la Sendera Circular del Puig Campana. Hui, el primer, és agrair el suport de la Diputació d’Alacant per a dur a terme la neteja i adequació d’aquestes zones. Però, com sabeu, per a l’Ajuntament de Finestrat, i per a la Regidoria de Medi Ambient, el Puig Campana i tot el seu entorn, és una prioritat cada dia de l’any, per la qual cosa continuarem treballant perquè gaudir de les seues senderes, dels seus racons siga cada vegada una experiència millor i més segura. Cal dir, que la nostra muntanya és una de les més visitades al llarg de tot l’any a la província d’Alacant i en tota la Comunitat Valenciana” va assenyalar la regidora de Medi Ambient, Estela Álvarez.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’EDIL DE MEDI AMBIENT, ESTELA ÁLVAREZ, ACÍ:

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta adequació ha comptat amb una subvenció del 100% de la Diputació d’Alacant de més de 4.000 €.

Gabinet de Premsa (15-11-2023)