Activitats esportives a l’aire lliure a la Cala de Finestrat i a l’àrea poliesportiva de la Foia

Gran cap de setmana per a l’esport a Finestrat
20/04/2021
21 alumnes comencen a Finestrat les pràctiques del curs de Carnisseria i Pescateria
21/04/2021

LA REGIDORIA D’ESPORTS DE FINESTRAT LLANÇA AQUEST PROGRAMA GRATUÏT QUE ARRANCA EL DILLUNS 26 AMB ‘ZUMBA’, PILATES I GISMÀSTICA DE MANTENIMENT.

Des de la Regidoria d’Esports ha llançat una programació d’activitats lúdicoesportives gratuïtes per a promoure l’exercici físic a l’aire lliure. El programa serà tant a la platja com a la zona poliesportiva de la Foia i no és necessari inscripció prèvia sols anar al punt de trobada amb roba i calçat còmode per a participar en l’activitat.

L’inici está programat per al pròxim dilluns, dia 26 d’abril i les activitats engloben des de ‘zumba’ i pilates fins a gimnàstica de manteniment i gimnàstica específica per a les persones més majors.

Els horaris i espais són els següents:
Gimnàstica de MANTENIMENT (adults) a la Cala de Finestrat.
• Dilluns i dimecres, de 10.00 a 11.00h. Platja (Zona Cruz Roja).
Gimnàstica 3a EDAT a la Cala de Finestrat.
• Dimarts i dijous, de 10.00 a 11.00h. Platja. (Zona Creu Roja).
PILATES
• Dilluns i dimecres, de 10.00 a 11.00. Camp de futbol La Foia.
ZUMBA
• Dimarts i dijous, de 10.00 a 11.00h. Camp de futbol La Foia.

En paraules del regidor d’Esports, David Alarcón, “ara que ve el bon temps hem d’aprofitar el fabulós entorn que tenim a Finestrat, la nostra platja i també la zona esportiva de La Foia per a fer esport a l’aire lliure amb el recolzament de monitors d’aquesta Regidoria. Per la meua part, us anime a aprofitar aquesta oportunitat que, de moment, no té data de finalització. Així que, a partir del dilluns 26, tots a fer esport, amb totes les mesures de seguritat per a posar-nos en forma i eixir més reforçats d’aquesta situació”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR ACÍ

(GABINETE DE PRENSA.20.4.2021)