Acolliment molt positiu a les activitats programades des de Finestrat per a fer més suportable el confinament

Finestrat promou la creativitat artística en el públic infantil amb el Concurs “Pinta una poesia”
05/05/2020
Aquest divendres, 8 de maig, torna el mercat ambulant setmanal al centre històric de Finestrat amb llocs de venda exclusivament alimentaris productes
07/05/2020

EL PROGRAMA INCLOU JOCS EN FAMÍLIA, RUTINES ESPORTIVES, RECEPTES DE CUINA I JOCS EN LÍNIA COM A “RETORN A HOGWARTS”, LA PRIMERA EL PRIMER SCAPEROOM VIRTUAL AMBIENTADA EN HARRY POTTER
Ja ha transcorregut un mes des que l’Ajuntament de Finestrat posara en marxa el programa d’entreteniment per a tota la família amb l’objectiu de fer més amé el confinament durant l’estat d’alarma decretat pel Govern central a causa de la crisi sanitària del covid-19. Receptes de cuina, jocs en família, rutines esportives, reptes setmanals, i jocs en línia han aconseguit una resposta molt positiva per part de la ciutadania. Segons va explicar el regidor de Cultura, Héctor Baldó “en els vídeos que publiquem totes les setmanes amb les rutines esportives #Actívateencasa, jocs amb els xiquets o receptes de cuina estem prop de les 2.000 visualitzacions en el canal Finestrat Directe de YouTube. I en totes les propostes en línia que llancem els divendres com el parxís o el trivial hem penjat el cartell de complet”. Sobre aquest tema, l’edil va convidar a la ciutadania a apuntar-se a la innovadora proposta en línia d’aquest divendres, 8 de maig. “Es tracta d’un ScapeRoom virtual titulat “Retorn a Hogwarts” inspirat en la famosa saga d’Harry Potter i en el qual podreu participar de manera gratuïta aquest divendres”. Les inscripcions ja es poden formalitzar a través del WhatsApp de Joventut 606 936 432.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, HÉCTOR BALDÓ, ACÍ

Totes les activitats d’aquesta programació es poden seguir des de l’ordinador i també des dels dispositius mòbils amb accés a Internet. A més, els vídeos estan a la disposició de la ciutadania en el canal “Finestrat Directe” de YouTube on s’ha registrat un augment molt significatiu del nombre de subscriptors.

Planning setmanal #Activa’t a casa i @JoventutFinestrat

Els dilluns es publiquen en les xarxes socials de l’Ajuntament les receptes de cuina amb vídeos explicatius que mostren, pas a pas, com elaborar pa casolà, magdalenes o bescuits. Els dimarts són els dies de l’esport per als adults amb classes en línia destinades a mantindre la forma física. Els dimecres estan dedicats als més joves amb reptes setmanals com MasterChef Joventut Finestrat. Els dijous també publiquen en el canal Finestrat Directe vídeos en línia per a compartir una estona divertida de jocs amb els més xicotets i utilitzant recursos que es poden trobar a casa com a globus, pilotes o plats de plàstic. Els divendres són els dies de jocs virtuals com el parxís o trivial que, fins al moment, han tingut un èxit molt rellevant amb totes les places ocupades. A més, des de la Regidoria de Joventut inclouen alternatives molt artístiques que conviden a cada veí a plasmar el que veu des de la seua finestra, bé en fotografia, dibuix o pintura, per a després compartir-ho en el perfil @joventutfinestrat d’Instagram.

“En definitiva, va concloure l’edil, “molt agraïts amb la resposta tan bona de la ciutadania i també amb haver aportat el nostre granet d’arena per a fer-los més suportable aquest període de permanència obligada a casa”.

(GABINET PREMSA. 05.05.2020)