Acaben els treballs de condicionament, asfaltat i enllumenat a la Partida Rural “L’Almarjalet”

Finestrat llança “H₂0 ESPAI JOVE SALUT” per a joves de 12 a 30 anys
24/01/2023
Les Regidories d’Igualtat i de Joventut treballen directament a les aules dels col·les la prevenció de la violència escolar i la violència masclista
26/01/2023

“CONTINUAREM TREBALLANT PERQUÈ TOTES I CADASCUNA DE LES PARTIDES RURALS DE FINESTRAT TINGUEN ELS MILLORS SERVEIS POSSIBLES”

És un dels principals compromisos del govern local: dotar a les partides rurals dels serveis essencials com el condicionament de camins o l’enllumenat. Aquests dies han acabat els treballs a “L’Almarjalet”.

“Aquesta actuació ha requerit un esforç, si cap, més important perquè hem fet un talús-escullera per a condicionar l’entrada a aquesta partida rural, al mateix temps hem aprofitat per a asfaltar tot el camí i posar enllumenat solar. Un enllumenat que ens resulta molt positiu perquè ens permet dotar d’il·luminació partides que estan lluny del municipi, sense fer obra civil i per una altra augmentem la capacitat de l’enllumenat públic sense pagar factura de la llum” va assenyalar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, qui va afegir que “continuarem treballant en aquesta mena de millores perquè totes i cadascuna de les partides rurals de Finestrat tinguen els millors serveis possibles”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

Entre altres actuacions, també han acabat els treballs de condicionament i asfaltat del camí que creua la partida Tapià-Amanellos.

Aquestes actuacions es realitzen amb càrrec a les partides destinades a millores i condicionament de partides rurals que ascendeix a 300.000€.

GABINET DE PREMSA (24.01.2023)