Acaben els treballs d’asfaltat entre la desembocadura del barranc de la Cala i Passeig del Mar

El Viver de Finestrat va acollir la MásterClass “Superpoders per a gent normal” de l’expert Javier Torregrosa
21/02/2020
Les millors ciclistes del món arriben demà a Finestrat després d’una etapa èpica de la Volta CV Féminas
21/02/2020

L’ALCALDE HA VISITAT ESTE MATÍ LA ZONA I VA ANUNCIAR QUE ÉS UNA MESURA PROVISIONAL FINS QUE S’EXECUTE EL PROJECTE D’URBANITZACIÓ ENTRE EL NOU PASSEIG DE LA CALA I LA PLAÇA DE L’ÀMFORA
Com va indicar l’alcalde “després de finalitzar les obres de canalització del barranc de la Cala es va dur a terme la canalització del gas natural des de la desembocadura del barranc fins a la Plaça de l’Àmfora per a donar servei als residents i empresariat de la zona que vulga contractar aquesta energia. Una vegada executats tots aquests treballs faltava restituir l’asfaltat del vial. Açò és el que hem fet durant les últimes jornades des del nou passeig fins a la plaça de l’Àmfora i també carrer Passeig del Mar”. Amb una inversió aproximada de 12.123’45€ per part del consistori, aquests treballs seguiran durant les pròximes jornades amb la pintura de la senyalització vial.
Al terme de la visita l’alcalde va indicar que aquesta actuació és provisional amb l’objectiu d’arreglar la zona de cara a la temporada turística de Setmana Santa i estiu. “La nostra voluntat és realitzar enguany el projecte de passeig marítim per a unir aqueixa zona tan bonica que hem deixat en la desembocadura del barranc amb la plaça de l’Àmfora”. No obstant això, conscients dels terminis d’aquests procediments quant a redacció del projecte i sol·licitud de permisos a organismes supramunicipals com el Ministeri de Medi Ambient s’ha executat aquesta actuació de neteja “perquè la imatge de la Cala siga perfecta per a veïns i per als turistes que ens trien aquesta Setmana Santa”.
Finalment, l’alcalde va informar que enguany també pretenen finalitzar el passeig frontal de la platja. “En aquesta part el que farem és canviar la vorera frontal fins al terme de La Vila Joiosa incorporant el disseny del nou passeig de la Cala de Finestrat”.
(GABINET PREMSA: 20.2.2020)