Obert el termini d’inscripció per a les classes de Dibuix i Pintura de “l’Escola d’Art de Finestrat”

Més de 400 intrèpids corredors s’han inscrit ja en la “Medieval Xtrem Race” de Finestrat
03/09/2018
L’Ajuntament culmina el condicionamient de l’aula de 2 anys del CEIP “Puig Campana” i que se suma a la del “Balcó de Finestrat”
04/09/2018

LES CLASSES S’IMPARTIRAN EN LA CASA DE CULTURA I EN EL CENTRE DE FORMACIÓ DEL BULEVARD PER A FACILITAR LA PARTICIPACIÓ DE VEÏNS DE LA CALA, URBANITZACIONS I NUCLI HISTÒRIC

“L’Escola d’Art de Finestrat” ha obert el termini de matrícula per al curs 2018/2019 que comença aquest mes de setembre. Un any més, les classes de Dibuix i Pintura se celebraran tant en la Casa de Cultura com en el Centre de Formació del Bulevard (situat en la rotonda de les superfícies comercials) per a facilitar la participació de veïns del nucli històric, la Cala i les urbanitzacions. Les classes es desenvoluparan de dilluns a divendres, en diversos horaris al llarg de la vesprada i, segons demanda, també haurà en horari de matí.

En el cas dels més xicotets les classes començaran el dilluns 10 de setembre. Poden assistir menors des dels 3 anys d’edat als que els ensenyaran dibuix, pintura acrílica sobre llenç, collage, carbonet, pintura pastís, aquarel·la, … i totes aquestes tècniques es realitzaran sobre diversos suports.

Des de l’Escola d’Art de Finestrat també imparteixen classes per a adults. La data d’inici és el 17 de setembre i, entre altres continguts, aprendran dibuix amb tècniques diverses com a carbonet, pastís, retolador, grafit, a més de pintura a l’oli i acrílica, aquarel·la, tinta xinesa i tècniques mixtes. L’anypassat van participar en L’Escola d’Art de Finestrat un centenar d’alumnes, entre adults i xiquets as/, tant en el nucli històric com en l’àrea de la Cala, urbanitzacions i Bulevard. I, al finalitzar el curs, sempre realitzen una exposició per a mostrar les seues creacions.
Les persones interessades poden sol·licitar informació i formalitzar la seua inscripció posant-se en contacte amb Gemma (629 682 965) i Mª Carmen (639 733 682).

 

(GABINET DE PREMSA. 04.09.2018)