9 d’agost: nova jornada solidària de donació de sang i amb sorteig de regals entre els participants

2º plazo voluntario de cobro de impuestos por parte de SUMA Gestión Tributaria
03/08/2021
Dos referents internacionals del món del jazz, Lolo García i Juan Munguía, actuen aquest divendres al Castell de Finestrat
05/08/2021

LA JORNADA S’EMMARCA EN LA “SETMANA INTERNACIONAL DE LA JOVENTUT” I SORTEJARÀ EXCURSIONS D’AIGUA ENTRE ELS JOVES DONANTS

Des de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Finestrat recorden que aquest pròxim dilluns, 9 d’agost, se celebra una nova jornada de donació de sang en el consultori mèdic “Fernando Martínez”, situat en el carrer Serra Cortina. L’horari serà de 16.30 a 20.30 hores.

L’edil de Sanitat, Nati Algado, va fer una crida a la població que és donant per a acudir aqueix dia a la cita i també a fer-se nous donants. “És important recordar la importància de la promoció de la cultura de la donació voluntària de sang com una de les estratègies que s’engloben dins del tercer punt dels Objectius de Desenvolupament Sostenible -ODS 2030- de les Nacions Unides que és el de “Salut i Benestar“. Donant suport al lema adoptat per l’OMS el 14 juny, dia Internacional del donant de sang “Dona sang perquè el món continue bategant” animem a participar en aquesta donació del pròxim 9 d’agost, que a més comptarà amb sortejos entre els assistents”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, NATI ALGADO, ACÍ

Sorteig

En agraïment als donants que participen en aquesta jornada se sortejarà 3 bons de pizza + refresc en el Pizzorante Mangiare de Finestrat. I amb la finalitat de motivar la participació dels més joves, des de la Regidoria de Joventut se sortejarà entre els donants de 18 a 35 anys d’edat 2 excursions en motos d’aigua per al dia 4 de setembre.

Requisits per a donar sang

Quant als requisits és necessari tindre entre 18 i 65 anys d’edat, portar el DNI, pesar més de 50 kg, acudir ben hidratat i mai en dejú. Els homes poden donar 4 vegades a l’any i les dones, 3, i es deixarà un descans de 2 mesos entre donacions.

(GABINET DE PREMSA 4.8.2021)