El Km. Vertical Puig Campana 2024 serà Campionat Autonòmica i la parada espanyola del circuit internacional OPEN de la ISF

25N Finestrat: Som el símbol d’aquelles que ja no tenen veu
30/11/2023
Finestrat reforça els punts de recàrrega de vehicles elèctrics en el centre històric
30/11/2023

El Quilòmetre Vertical Puig Campana de Finestrat serà Campionat Autonòmic de la FEMECV i formarà part del Circuit Internacional VK OPEN de la ISF (Internartional Skyrunning Federation). A més, ja té data tancada per al calendari de carreres de muntanya: el 28 d’abril de 2024.

La regidora d’Esports, Beatriz Quintillán, va expressar la seua satisfacció per aquesta notícia. “És el resultat de molts anys apostant des de l’Ajuntament per aquestes proves esportives que han consagrat a la nostra localitat i el nostre Puig Campana com a referència per als amants del Trail. Així ho vam poder viure fa a penes una setmana amb més de 1.600 corredors que van triar Finestrat i els cims de la nostra província per a superar el repte de la Costa Blanca Trails. Ara la pròxima cita serà el 28 d’abril amb el mític Quilòmetre Vertical Puig Campana, que serà Campionat Autonòmic de la Federació i també serà la cita espanyola dins del VK OPEN, una competició internacional amb carreres en 8 països del món i 2 continents: el Brasil, Portugal, Espanya, Itàlia, Andorra, Bulgària, Àustria i Colòmbia.”

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA D’ESPORTS ACÍ

Aquesta prova està en auge amb un increment molt significatiu de la participació en l’edició 2023 amb més de 400 atletes de 29 països. La parada espanyola del circuit serà Finestrat amb el Quilòmetre Vertical Puig Campana que es disputa el 28 d’abril de 2024.

(GABINET PREMSA.27.11.2023)