Taller d’Alimentació Saludable per a la 3a edat a la Cala

Torneo Internacional de Boxeo Olímpico Joven en Finestrat
15/09/2017
Finestrat celebra el “Dia Mundial del Turisme” amb una jornada al Puig Campana
19/09/2017

LA DIPUTACIÓ D’ALACANT SUBVENCIONA AQUEST TALLER QUE TAMBÉ S’IMPARTIRÀ EN EL NUCLI HISTÒRIC DE FINESTRAT

Aquest dimecres, 20 de setembre, el Centre Multiusos de la Cala de Finestrat acull el taller “d’Alimentació saludable per a la 3a edat” que organitza la Regidoria de Serveis Socials, amb el patrocini de la Diputació d’Alacant.

Aquesta formació està orientada a assessorar les persones majors en hàbits alimentaris amb una dieta equilibrada que evite el sobrepés, la desnutrició i la deshidratació. “En molts casos el nivell de sedentarisme en els nostres majors és molt acusat, va indicar la regidora, María Llorca, així com l’elaboració de menjars repetitives i poc equilibrades que els poden provocar problemes de salut. Per això, celebrem una vegada més aquest taller en què els ensenyarem a incorporar a la seua dieta diària determinats aliments que els aporten més ferro, calci i vitamina D. Tot això a fi de previndre malalties des d’una alimentació saludable”. L’edil també va voler agrair el suport de la institució provincial “perquè una vegada la Diputació fa possible que podem organitzar jornades formatives de gran interés per als nostres majors”.

Com participar
Aquest taller se celebrarà aquest dimecres, 20 de setembre, en el Centre Multiusos de la Cala, en horari de 17:00 a 19:00 hores. Per a participar no cal inscripció prèvia perquè l’entrada és lliure. El mateix taller s’impartirà en el nucli històric de la localitat, concretament en l’aula de formació de la Casa de Cultura, en pròximes dates encara per determinar.

(GABINET DE PREMSA. 18.09.2017)