Torna la Campanya Bo-Consum Nadal a Finestrat

Gran jornada esportiva amb la presentació de més de 200 esportistes del CF Unió Esportiva Finestrat i el Club Voleibol Finestrat
03/12/2022
II Festival solidario a beneficio de Cáritas y Project4All
06/12/2022

ESTÀ SUBVENCIONADA PER LA DIPUTACIÓ D’ALACANT I ESTARÀ ACTIVA DEL 5 AL 30 AL DE DESEMBRE

Tornen les ajudes BO-CONSUM, aquesta vegada centrades en la CAMPANYA DE NADAL. I ho fa amb la possibilitat que entren més establiments, amb més diners per a consumir i amb la intenció de fer més suportables les compres d’aquestes dates.

És una campanya que pretén dinamitzar el comerç de la localitat i que permet a tots els empadronats a Finestrat, majors de 18 anys, comprar i consumir a meitat de preu.

En aquesta campanya hi haurà bons de 10, 20 i 50 euros fins a un límit de 150€ per a les despeses de Nadal.

Un consumidor podrà fer compres per valor de 150 euros pels quals només pagarà 75 euros.

“El que pretenem, a més d’incentivar el consum és ajudar les famílies a poder realitzar les seues compres de Nadal a meitat de preu. Sabem que la situació enguany no és la més satisfactòria. La inflació, la pujada de preus ha provocat una incertesa difícil d’assumir. Per això, esperem que aquesta Campanya de Nadal dels Bons Consum possibilite les compres que mereixen tots els veïns de Finestrat. Agrair la col·laboració de la Diputació d’Alacant propulsora d’aquesta campanya i a tots els establiments adherits perquè sabem que serà una gran campanya. Que ningú es quede sense un gran Nadal” va assenyalar el primer edil, Juanfran Pérez Llorca.

En aquesta ocasió podran entrar més establiments ja que es permet que aquelles franquícies nacionals o internacionals amb fins a 10 empleats puguen adherir-se també a aquesta campanya.

El bo consum el podràs adquirir a partir del 5 de desembre i tindrà validesa fins al 30 de desembre en tots aquells establiments que s’hagen adherit a aquesta campanya.

En resum, si compres un bo de 10 euros només pagues 5 euros. Si compres un de 20 euros, pagues 10 euros i si compres un de 50 euros solament pagaràs 25.

T’EXPLIQUEM COM FUNCIONA.

SI TENS UN COMERÇ I VOLS PARTICIPAR

Per a tots aquells establiments comercials i de restauració que es vulguen adherir a la campanya poden donar-se d’alta a partir de l’1 de desembre a través de la web www.finestratbonoconsumo.

Ací trobaren les bases i la documentació sol·licitada.

Els bons es reembossaran cada setmana a tots els establiments.

També ho pots fer a través de web oficial de l’ajuntament de Finestrat www.ayto-finestrat.es i seguir l’enllaç BonoConsumoFinestratCampañadeNavidad que apareixerà en la pàgina d’inici.

Per als comerços aquesta campanya els permetrà donar visibilitat sobre els seus serveis i productes i augmentar i garantir les seues vendes.

SI ERES EMPADRONAT I VOLS COMPRAR A MEITAT DE PREU

  • A partir del 5 de desembre podràs comprar els teus bons en la pàgina web *finestratbonoconsumo. Igualment pots accedir a través de web oficial de l’ajuntament de Finestrat www.ayto-finestrat.es i seguir l’enllaç BonoConsumoFinestratCampañadeNavidad que apareix en la pàgina d’inici.
  • Quan entres en la web de bo consum Finestrat podràs comprar fins a 150 euros per persona, pels quals solament pagaràs 75 euros. Podràs comprar bons de 10, de 20 i de 50 euros.
  • Triats el bons, els pots rebre en el teu correu electrònic i presentar-los en els comerços a través del teu mòbil o portar-los imprimir-los directament.
  • Amb aqueixos bons podràs comprar o consumir en els establiments adherits. En la mateixa pàgina web tindràs el llistat dels comerços on pots utilitzar-los.
  • COMPRA PRESENCIAL DE BONS: Les persones que no puguen accedir per Internet podran adquirir-los presencialment el DIVENDRES 9 DE DESEMBRE en l’Oficina de Turisme (Plaça del Poble) i en l’Extensió Administrativa de la Cala, en horari de 9.30 a 14.30 hores i de 15.30 a 17.45 hores.

La inversió en aquests bons supera els 123.000 euros, i és finançada per la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament de Finestrat. Queden excloses les grans superfícies, i els hipermercats, basars i gasolineres, així com les vendes telefòniques o per màquines expenedores.

Gabinet de Premsa (05-12-2022)