Primer conveni de l’Ajuntament amb el Club de Convivència de Pensionistes i Jubilats de Finestrat

300 xiquets/es participen en les Escoles Municipals d’Estiu de Finestrat
29/06/2022
Sesión plenaria extraordinaria: miércoles 27 junio, 13:30 horas
29/06/2022

L’ajuntament de Finestrat signa el primer conveni amb el Club de Convivència de Pensionistes i Jubilats de Finestrat amb la finalitat de col·laborar i facilitar la labor d’un dels més importants clubs associatius del municipi.

L’objectiu, com a avançament la regidora de Benestar Social i Tercera Edat, María Llorca, és “afavorir la realització de programes i activitats en els quals participen persones jubilades de Finestrat. És la primera convocatòria d’aquest conveni, sé que no serà l’última, i el que desig és que la col·laboració entre aquest col·lectiu i l’Ajuntament Finestrat es desenvolupe pensant a facilitar la convivència, propiciar la integració social i potenciant l’autonomia d’un col·lectiu, en el qual m’enquadre, i en el qual ens sentim cada vegada més joves per a dur a terme qualsevol activitat”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’EDIL DE LA TERCERA EDAT, MARÍA LLORCA, ACÍ

Entre els compromisos que adquireix el Club de Convivència de Pensionistes i Jubilats de Finestrat estan el manteniment de Llar del Pensionista del municipi, la convocatòria de cursos relacionats amb la seua edat i necessitats o la realització d’excursions i eixides culturals.

Gabinet de Premsa (22/06/2022)