Pròxima donació de sang a Finestrat: dilluns 31 juliol

Sensacions d’Estiu a Finestrat
24/07/2017
Analítiques aigua i arena Cala Finestrat
25/07/2017

Des de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Finestrat fem una crida a la solidaritat amb motiu de la jornada de donació de sang que se celebra dilluns que ve 31 de juliol, en el consultori mèdic del carrer Serra Cortina i en horari d’estiu, de 17:30 a 21:00 hores. La regidora de Sanitat, Victoria Curtis, va recordar la importància de participar en estes jornades “perquè amb una hora del nostre temps estem contribuint a salvar vides, especialment a l’estiu quan es necessiten moltes més reserves de sang en els centres hospitalaris”.

Algunes de les principals recomanacions que han de tindre en compte els donants són tindre entre 18 i 65 anys d’edat, disposar d’un pes mínim de 50 quilos, no practicar cap activitat esportiva abans de la donació i procurar prendre líquids durant el dia. El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana recomana que les dones donen sang un màxim de tres vegades a l’any i els hòmens, un màxim de quatre, sempre respectant un interval de dos mesos entre donació i donació.

Des de la Regidoria informen que en agraïment a este gest solidari, cada donant serà gratificat amb descomptes en l’entrada a Mundomar i Terra Mítica presentant el seu carnet de donant en les taquilles d’estos parcs. A més, novament se sortejarà entre tots els donants una dinar/sopar per a 2 persones en un restaurant de Finestrat.

GABINET DE PREMSA (24.7.2017)