300 xiquets/es participen en les Escoles Municipals d’Estiu de Finestrat

Exposición del grupo Adultos de l’Escola d’Art de Finestrat
24/06/2022
Primer conveni de l’Ajuntament amb el Club de Convivència de Pensionistes i Jubilats de Finestrat
29/06/2022

LES ESCOLES MUNICIPALS D’ESTIU ABASTEN DES DE BEBÉS DE 4 MESOS D’EDAT FINS A XIQUETS I XIQUETES DE 12 ANYS A LES ESCOLES “PUIG CAMPANA” I “BALCÓ DE FINESTRAT”

300 xiquets/es participen enguany en les Escoles municipals d’Estiu que organitza la Regidoria d’Educació de Finestrat. Una proposta de conciliació amb tres modalitats: Balcó de Finestrat en l’àrea d’urbanitzacions i Puig Campana i EMUFI al centre històric tradicional. Aquestes opcions sumen 300 participants amb edats des de bebés de 4 mesos fins a xiquets/es de 12 anys. A més de les escoles municipals, estan els campus esportius d’estiu, del Club Voleibol i del Club Taekwondo Finestrat, amb prop de 200 inscrits.

“Estem parlant, per tant, d’uns 500 xiquets/es participant en l’Escoles d’Estiu de Finestrat. Hui han començat 4 de les 5 propostes i dilluns que ve, 4 de juliol, ho faran els més xicotets, els bebés menors de 3 anys de l’EMUFI (Escola Infantil Municipal). Fins a finals de juliol participaran en el programa d’activitats que hem organitzat amb la finalitat principal d’ajudar les famílies a conciliar i també acompanyar als escolars en les seues vacances d’estiu. Cal no oblidar que les escoles no són per a continuar la seua formació sinó que estan concebudes principalment per a divertir-se i emportar-se un record agradable del seu temps de vacances”. Així es va expressar hui l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, en la seua visita al primer dia de “col·le d’estiu” al costat de la regidora de Joventut, Nati Algado i el tècnic d’Educació, Ángel Lloret.

POT ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

2 modalitats de 3 a 12 anys: Escola d’Estiu: Balcó de Finestrat i Puig Campana

De 3 a 12 anys se celebra l’Escola d’Estiu Puig Campana, amb activitats esportives, contacontes, manualitats, excursions i activitats aquàtiques en la piscina municipal; i l’Escola d’Estiu del Balcó de Finestrat que acull el CEIP del mateix nom, en la zona de les urbanitzacions, i on podran cultivar la creativitat i habilitats manuals, incloent també activitats relacionades amb l’esport. Per als menors de 0 a 3 anys l’Escola Infantil d’estiu EMUFI començarà dilluns que ve, 4 de juliol. I es desenvolupa en les instal·lacions d’aquesta escola, situada al carrer Serra Cortina, al costat del consultori mèdic. En aquests casos inclou servei de menjador escolar i també l’opció de contractar per setmanes en funció de les necessitats de cada família.

A més, existeixen els campus d’estiu dels clubs esportius com a Taekwondo i Voleibol que també han iniciat hui la seua activitat amb prop de 200 participants entre totes dues propostes.

(GABINET DE PREMSA.27.6.2022)