L’alcalde va visitar la nova botiga de PORCELANOSA en el Bulevard comercial de Finestrat

El pròxim 7 d’octubre Finestrat acollirà una nova campanya d’ITV mòbil de vehicles agrícoles i motocicletes
15/09/2020
Tornen les activitats a la Casa de Cultura de Finestrat amb el Protocol Covid-19
16/09/2020

El bulevard comercial de Finestrat compta amb una nova gran superfície: PORCELANOSA, que ha obert les seues portes al Parc comercial la Cala, situat en l’Avinguda Finestrat. L’alcalde, Juan Francisco Pérez, i la regidora d’Empresa, Donna Rebecca Plummer, van recórrer aquest matí aquesta nova instal·lació de 1.160m² al costat del gerent de la signatura a Alacant, José Manuel Doménech i el responsable de botigues a la província, Pedro Riquelme.


Al final de la visita l’alcalde va felicitar la gerència de la marca per aquesta nova obertura. “Hui els hem visitat i els hem donat les gràcies per un doble motiu: per triar Finestrat com a ubicació del seu centre de negocis i per invertir i creure en el nostre municipi malgrat la situació socioeconòmica per la qual estem travessant. En aquest cas es tracta d’una botiga amb més de 1.000 metres d’exposició, focalitzada a la mena d’expansió urbanística que està tenint Finestrat. I estic convençut que tindran molt èxit en la venda dels seus productes. Al mateix temps és un exemple que malgrat la crisi Finestrat continua creixent, generant recursos, ocupació i consolidant-se com a referent comercial amb l’arribada de marques de prestigi com és, en aquest cas, PORCELANOSA”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

La nova botiga de Finestrat és la 3a que obri la firma a la província d’Alacant i està enfocada tant al públic particular com al professional. El showroom té una superfície d’exposició de 1.160m² amb materials de totes les firmes de Porcelanosa Grup distribuït en diverses zones tècniques com a cuines, banys, col·leccions ceràmiques, zona d’aigües, fustes i pedres naturals o ambients “lifestyle”.
(GABINET DE PREMSA. 15.9.2020)