245 noves lluminàries amb sistema LED per a renovar la il·luminació de Sierra Cortina a Finestrat

Reobri les seues portes el consultori mèdic de la Cala de Finestrat
08/02/2022
L’equip benjamí masculí del Club Voleibol Finestrat es proclama Subcampió del Torneig Ciutat d’Elx
11/02/2022

Més eficients, més sostenibles i sobretot a cost zero. La millora del contracte amb l’empresa CITELUM, encarregada de part de la il·luminació pública a Finestrat, ha permés renovar tot el Sector 1 de la urbanització Sierra Cortina.

Els treballs han començat aquesta setmana i estaran acabats en 10 dies. Hui l’alcalde Juanfran Pérez Llorca, l’edil de Medi Ambient, David Alarcón, i el tècnic de l’àrea, Jose Ángel Llorca, han comprovat la posada en marxa als carrers París i Oslo d’aquesta urbanització.

Vull ressaltar que és un projecte a cost zero. Quan els contractes es negocien bé perquè a vegades s’aconsegueixen prestar nous serveis als veïns sense cost per a l’administració” va assenyalar l’alcalde de Finestrat.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ, ACÍ

Aquesta renovació de lluminàries seguirà en el sector 2 de la mateixa urbanització Sierra Cortina amb la instal·lació de 380 lluminàries. Amb aquesta renovació es pretenen unificar tota la zona i aconseguir una rendibilitat i una eficiència d’acord amb el compromís de l’Ajuntament de Finestrat amb les polítiques de medi ambient i sostenibilitat.

“Hem començat en el sector 1 perquè està totalment consolidat, vivint en totes les cases i en canvi el sector 2 encara s’està desenvolupant per tant no hi havia una necessitat imperiosa de canviar aqueixes lluminàries” va explicar Juanfran Pérez Llorca.

En la mateixa línia, ja està finalitzada la renovació de la instal·lació d’enllumenat públic tipus LED que estava donant incidències a més en l’Avinguda País Valencià i en l’avinguda Gandia. Allí han implantat altres 15 fanals noves.

Per a pròximes dates està previst continuar en el carrer Serra Cortina on se situa el consultori mèdic i l’Escola Infantil Municipal EMUFI.