La “Costa Blanca Bike Race” passarà demà i el diumenge per Finestrat

Finestrat continua lluitant contra l’assetjament i el ciberassetjament amb tallers de prevenció en les aules de Primària
31/01/2020
Finestrat celebra aquest diumenge la tradicional festivitat de Sant Blai en la Font del Molí
31/01/2020

Demà arranca la “Costa Blanca Bike Race”, carrera internacional que durant els pròxims 4 dies reuneix a prop de 900 participants de 21 nacionalitats. La 1a etapa té com a protagonista a Finestrat perquè passarà per la localitat, concretament per la Partida El Realet, Font del Molí; i Ramal de Loix, sense afectar el nucli urbà.
La Costa Blanca Bike Race és una carrera internacional que forma part del calendari UCI i combina la participació de ciclistes aficionats amb ciclistes professionals que es troben en el top ten mundial com Carlos Coloma i Tiago Ferreira. El regidor d’Esports, David Alarcón, va assistir este matí a la presentació de la prova junt amb els seus ambaixadors com són els grans esportistes, Purito Rodríguez i Héctor Barberá.

Talls del trànsit
Quant al trànsit, s’informa que demà, dijous 30 de gener, no es podrà circular entre les 10:00 i les 12:30 hores des de La Font del Molí moldre cap al Realet. Els ciclistes també passaran per Ramal de Loix. En aquest cas no es talla la circulació encara que sí es recomana als residents extremar la precaució perquè hi haurà restriccions per a facilitar el pas de la carrera. Per al diumenge, 2 de febrer, hi haurà les mateixes restriccions en la circulació des de la Font del Molí cap al Realet, entre les 10:00 i les 13:30 hores. En Ramal de Loix no es tallarà el trànsit encara que sí que passarà la carrera, per tant, es prega màxima precaució.

Ciclistes locals
Des del Club Ciclista Puig Campana Finestrat participen diversos membres en aquesta carrera. Ho faran en la modalitat full individual (de 4 dies), en l’half individual (de cap de setmana) i també per parelles en la modalitat half, junt amb un altre ciclista de la comarca.

(GABINET PREMSA: 29.01.2020)