Finestrat es prepara per a les Festes de La Tapià-Umbría en honor a Sant Miquel

El ciclo “Cultura a la fresca en las urbanizaciones” llega a Golf Bahía este domingo con la magia de Mag Malastruk
20/09/2018
Finestrat va acollir hui la 21a Comissió Comarcal de prevenció en seguretat local
21/09/2018

L’ALCALDE VA REBRE A l’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS PER A ULTIMAR EL PROGRAMA D’ACTES QUE SE CELEBRA L’ÚLTIM CAP DE SETMANA DE SETEMBRE

Comença el compte arrere per a les festes que celebren els veïns de la Tapià-Umbria l’últim cap de setmana de setembre en honor a Sant Miquel. Per a concretar el programa d’actes, l’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, va rebre als membres d’aquesta associació veïnal que presidix, Frank González. En la recepció també va estar present Miguel Barragán (Vicepresident), José Martínez (Secretari i Tresorer) i els vocals, Miguel Pedro Mellinas i Pedro Gómez.

Les Festes de la Tapià-Umbria en honor a Sant Miquel se celebraran el cap de setmana del 29 i 30 de setembre. Com a marca la tradició, hi haurà una romería que partirà des de la Tapià fins a arribar a l’Església de Sant Bertomeu on s’oficiarà una missa en honor al patró. A continuació, tots els actes tindran lloc a la Sala Jove de la Casa de Cultura. Allí, el programa serà obert oficialment amb el pregó de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, i seguirà amb el menjar de germanor, un espectacle de varietats i xocolatada, entre altres esdeveniments. Per al diumenge, dia 30, tenen programada una sardinada i un altre menjar de germanor.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “hem rebut a l’associació de veïns de la Tapià-Umbria amb motiu de les festes que celebren l’últim cap de setmana de setembre. Tots els anys compten amb el suport d’aquest consistori per a mantindre viva aquesta tradició popular en honor a Sant Miquel. I a més enguany m’han anunciat que seré el pregoner de les festes, així que especialment il·lusionat i agraït per aquest honor”. En aquesta trobada, el president de l’Associació, Frank González, va aprofitar per a convidar a tots els veïns de la localitat a compartir aquests dies festius amb els veïns de la Tapià.

(GABINETE DE PREmSA. 20.09.2018)

Festes de la Tapià-Umbria en honor a Sant Miquel

Dissabte 29 de setembre
9:00h. Tradicional Romería  de Sant Miquel des de la Tapià (amb xirimita i tabalet).
11:00h. Missa en Església Sant Bertomeu

12:30h. Pregó a càrrec de l’alcalde, D.Juan Francisco Pérez. Vi d’honor.
15:00h. Menjar de Germanor: “Putxero amb pilotes”.
18:00h. Espectacle de varietats.
21:00h. Sopar de germanor.
22:00h. Actuació.
24:00h. Gran xocolatada.

Diumenge 30 de setembre
10:00h. Sardinada i esmorzar de sobaquillo
13:30h. Menjar de germanor.

(Els actes tindran lloc a la Sala Jove de la Casa de Cultura).