L’alcalde de Finestrat torna a retre comptes en una xarla oberta a la participació ciutadana

Les sènior del Club Voleibol Finestrat conquisten la 2a posició autonòmica
28/02/2019
Jornada important per a les obres del barranc amb la connexió del canal subterrani a l’arqueta d’abocament al mar
28/02/2019

LA TROBADA SERÀ DEMÀ, DIJOUS 28 DE FEBRER, A LES 19:30 HORES I ES PODRÀ PARTICIPAR EN DIRECTE A TRAVÉS DE FACEBOOK LIVE

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, torna a retre comptes davant dels seus veïns en una xarrada oberta a la participació ciutadana. Serà demà, dijous 28 de febrer, a les 19:30 hores, en la Casa de Cultura. Es tracta de l’última trobada d’aquesta legislatura que finalitza el pròxim mes de maig i abans de les campanyes electorals que se celebren en pròximes dates.

“En aquesta reunió, tal com hem fet en diverses ocasions en aquests 4 anys, explicarem la gestió municipal, les obres que tenim en marxa i també els projectes més importants a la vista com la petició que hem traslladat a la Conselleria d’Educació de construir un Institut de Secundària a Finestrat perquè ho necessitem. També parlarem del projecte que tenim per a la futura residència geriàtrica i Centre de Dia per a les persones majors de la nostra localitat“, va indicar l’alcalde.

Una vegada finalitzada la part expositiva de la conferència, s’obri un torn de preguntes “perquè els ciutadans ens facen arribar les seues inquietuds sobre la zona on viuen o treballen a Finestrat”. En aquest torn de preguntes, tal com es va realitzar en l’última trobada, també entraran les preguntes de les persones que seguisquen la trobada en directe a través de Facebook Live. “Així ho vam fer en l’última edició d’aquesta trobada i va funcionar molt bé perquè hi ha persones que no es poden desplaçar a la Casa de Cultura i ens segueixen des de sa casa a través d’Internet. Per a mi, açò és transparència, açò és proximitat i donar possibilitats reals de participació ciutadana”.

Des que Juan Francisco Pérez va ser investit alcalde al juny de 2013 ha retut comptes davant de la ciutadania diverses vegades (desembre de 2015, setembre 2016, juny de 2017 i febrer i juny de 2018). A més d’aquestes trobades, altres exemples de transparència i proximitat en aquesta legislatura són els “Rom meeting”, “que també celebrarem en pròximes dates per als residents d’una altra nacionalitat i que farem en anglés a causa del gran pes de la comunitat britànica a Finestrat”, va informar l’alcalde,.

GABINET DE PREMSA (27.2.19)