Joventut organitza el taller “Popcow” per a desenvolupar el talent dels jóvens emprenedors i impulsar la seua creativitat

Segueix el ple en directe: sessió plenària ordinària dimarts 2 d’abril, 9:30 hores
03/04/2019
L’Ajuntament de Finestrat es compromet a millorar les instal·lacions del consultori de la Cala
04/04/2019

Finestrat - inauguracion centro juvenil de finestrat

Els jóvens emprenedors de Finestrat podran donar-se cita en el taller “Popcow” que la Regidoria de Joventut ha organitzat per a dimarts que ve, 9 d’abril. Aquest curs està dirigit a empreses jóvens de recent creació i jóvens que estiguen desenvolupant algun projecte en fase inicial. Segons va explicar la regidora de l’àrea, Amelia Mayor, “es tracta d’una xarrada que té com a objectiu fomentar l’emprenedoria juvenil, desenvolupar el talent dels participants i buscar fórmules que els ajuden a complir els seus sons professionals”. Aquesta jornada serà gratuïta i tindrà lloc en el Centre Juvenil, de 17:00 a 20:30 hores.

Durant aquest taller, els participants realitzaran dinàmiques grupals, compartiran idees i projectes i podran explicar les seues iniciatives de cara a un futur professional. Els ponents encarregats d’impartir la xarrada seran els jóvens emprenedors David Incertis i Paco Gracia. Incertis, és un conegut empresari que després d’anys d’experiència professional en el sector marítim i portuari ha convertit les seues passions en la seua professió. D’altra banda, serà Paco Gracia, professional de la innovació i l’emprenedoria social en el sector primari qui demostrarà com emprendre des de zero i amb escassos recursos econòmics. “Desenvolupar la seua creativitat i atraure al talent jove seran algunes de les metes d’aquest curs que com el seu títol indica, muny el talent local”, va informar Mayor.

Les persones interessades podran realitzar la seua inscripció en el Centre Juvenil (carrer Fonteta 36), en el telèfon 606936432 o a través de l’adreça de correu joventut@finestrat.org.

(GABINET DE PREMSA: 01.04.19)