Finestrat organitza una reunió per a informar els pares amb fills nascuts en 2016 i 2017 sobre el procés de matrícula

L’Ajuntament de Finestrat es compromet a millorar les instal·lacions del consultori de la Cala
04/04/2019
L’Ajuntament de Finestrat recolza amb 21.000€ la labor divulgativa de l’Escola de Música del Centre Musical Puig Campana
04/04/2019

dav

La Regidoria d’Educació ha organitzat una reunió per a informar les famílies amb fills nascuts en els anys 2016 i 2017 sobre el procés de matriculació en els centres escolars del municipi. Aquesta xarrada, tindrà lloc el dimarts 16 d’abril, a les 19:30 hores, en la Sala d’Actes de la Casa de Cultura municipal. Segons va explicar la regidora d’Educació, María Dolores Viudes, “com venim fent cada any, hem organitzat aquesta reunió per a informar els pares i mares sobre el procés de matrícula en els centres escolars d’ensenyança pública, facilitar-los tota la informació i documentació necessària per a poder obtindre la seua plaça i resoldre qualsevol dubte que els puga sorgir”.

Entre altres continguts, s’explicaran totes les fases del procés de matrícula, els criteris de puntuació i baremació, els terminis del calendari de matrícula i la normativa per a accedir als centres escolars. A més, s’entregarà als assistents la documentació necessària a aportar durant el procés de matriculació com la sol·licitud d’admissió, documents complementaris, annexos de renda i la resta de formularis. Per a difondre la celebració d’aquesta conferència s’han enviat més d’un centenar de cartes dirigides als pares i mares dels xiquets/es nascuts en els anys 2016 i 2017 empadronats en el municipi, “perquè són els que poden iniciar la seua escolarització en els centres públics de la Comunitat Valenciana, el pròxim mes de setembre”, va explicar l’edil.

Finestrat compta amb 2 centres escolars d’Educació Infantil i Primària que estan dotats amb aules per a xiquets de 2 anys. Segons va explicar la regidora, “Finestrat és l’únic municipi de tota la província que té aules per a xiquets de 2 anys en els seus col·legis perquè, tant el CEIP Puig Campana com el CEIP Balcó de Finestrat tenen dotades unes aules per a donar resposta a la necessitat de conciliació de les famílies amb fills en aqueixa franja d’edat.”

Tot aquell que desitge obtindre més informació sobre el procés de matriculació pot consultar la RESOLUCIÓ de 25 de març de 2019, de la directora territorial d’Educació, Investigació, Cultura i Esport d’Alacant, per la qual s’estableix el calendari d’admissió de l’alumnat en els centres públics i privats concertats de la Comunitat Valenciana que imparteixen ensenyances d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, curs 2019/2020, en la província d’Alacant.

GABINET DE PREMSA (04.04.19)