Cultura

Museu

El Museu de Finestrat, reconegut com a tal per la Conselleria d'Educació i Esport de la Generalitat Valenciana el 12 de gener de 2004, va obrir la seua sala d'exposicions temporals en 2008 i l'edifici que alberga les col·leccions d'etnologia i arqueologia el 17 de desembre de 2010.
El Museu està situat a l'entrada del nucli històric de Finestrat, en el parc de la "Font de Carrè" i està compost per dos edificis: una antiga casa de labor tradicional els orígens de la qual es remunten a finals del segle XIX, hui rehabilitada com a Casa-Museu i un edifici annex de nova creació amb dues plantes que acullen col·leccions d'etnologia i arqueologia.

Horari:
De dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 hores.
Vesprades i caps de setmana amb cita prèvia tel: 660 70 54 20 o per correu electrònic: : museu@finestrat.org

La nostra biblioteca

La Biblioteca Pública Municipal de Finestrat “Els nostres Mestres” va ser inaugurada el 28 de febrer de 2009 en el carrer Sant Josep núm. 10-12, en ple nucli històric. L'edifici de dues plantes compta amb zona de lectura i estudi, àrea d'ordinadors i accés a Internet, zona de lectura de revistes i periòdics, fons bibliogràfics (infantil-juvenil, altres llengües, préstec i consulta) i àrea de recepció i control. A més, en la planta baixa es troba la sala d'exposicions temporals.
Fes-te Soci: Si estàs interessat a subscriure't com a soci de la Biblioteca Pública Municipal de Finestrat, posem a la teua disposició l'imprés de sol·licitud de soci. Una vegada rebuda la teua sol·licitud, et citaran en la Biblioteca perquè arreplegues el teu carnet de soci, per a la qual cosa són necessàries que aportes fotocòpia del DNI o passaport, així com dues fotografies tipus carnet recents. Davant de qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres en el següent número de telèfon: 96 587 83 04
Horari: De dilluns a divendres, de 09:30 a 13:30 hores i de 17.00 a 20.00 hores.

Sala d'exposicions

sala-exposiciones-finestrat
inauguracion-sala-exposiciones-finestrat
La Sala d'Exposicions del Museu de Finestrat ocupa la planta baixa de la Biblioteca Municipal “Els nostres Mestres” i és un espai dedicat a la mostra d'exposicions itinerants de caràcter temporal. Des de la seua obertura l'any 2009, més d'un centenar d'exposicions de diversa índole i contingut han passat per aquest espai municipal evidenciant el compromís del govern local amb la creació artística i augmentant l'oferta cultural del Municipi.
L’OPV (Oficina de Promoció del Valencià) és un servei públic de l’Ajuntament de Finestrat que s’encarrega de promoure i normalitzar l’ús del valencià dins de l’àmbit municipal, atenent a la legalitat vigent en matèria lingüística.
Contacteu amb nosaltres
OPV (Oficina de Promoció del Valencià)
Adreça: Plaça de l’Ajuntament, núm. 1, 1a planta
Telèfon: 965 878 100 Ext. 1229
Correu electrònic: allorens@finestrat.org