Cultura

Museu

El Museu de Finestrat, reconegut com a tal per la Conselleria d'Educació i Esport de la Generalitat Valenciana el 12 de gener de 2004, va obrir la seua sala d'exposicions temporals en 2008 i l'edifici que alberga les col·leccions d'etnologia i arqueologia el 17 de desembre de 2010.

El Museu està situat a l'entrada del nucli històric de Finestrat, en el parc de la "Font de Carrè" i està compost per dos edificis: una antiga casa de labor tradicional, els orígens de la qual es remunten a finals del segle XIX, hui rehabilitada com a Casa-Museu i un edifici annex de nova creació amb dues plantes que acullen una exposició permanent amb col·leccions d'etnologia i arqueologia.

La nostra biblioteca

La Biblioteca Pública Municipal de Finestrat “Els nostres Mestres” va ser inaugurada el 28 de febrer de 2009 en el carrer Sant Josep núm. 10-12, en ple nucli històric. L'edifici de dues plantes compta amb zona de lectura i estudi, àrea d'ordinadors i accés a Internet, zona de lectura de revistes i periòdics, fons bibliogràfics (infantil-juvenil, altres llengües, préstec i consulta) i àrea de recepció i control.

Fes-te Soci: Si estàs interessat o interessada a subscriure't com a soci de la Biblioteca Municipal de Finestrat, posem a la teua disposició l'imprés de sol·licitud de soci. Una vegada rebuda la teua sol·licitud, et citaran en la Biblioteca perquè arreplegues el teu carnet de soci, per a la qual cosa són necessàries que aportes fotocòpia del DNI o passaport, així com dues fotografies tipus carnet recents. Davant de qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres en el següent número de telèfon: 96 587 83 04

Horari: De dilluns a divendres, de 09:30 a 13:30 hores i de 17.00 a 20.00 hores.

Sala d'exposicions

sala-exposiciones-finestrat
inauguracion-sala-exposiciones-finestrat
La Sala d'Exposicions del Museu de Finestrat ocupa la planta baixa del Museu i és un espai dedicat a la mostra d'exposicions itinerants de caràcter temporal. Per a demanar la sala d'exposicions, pot enviar un correu electrònic a l'adreça contacta@finestrat.org

Horari:
- Dimecres, Dijous i Divendres de 16:00h a 19.30h
- Dissabtes de 9.30h a 13:00h
- Dilluns i dimarts prèvia cita a contacta@finestrat.org
L’OPV (Oficina de Promoció del Valencià) és un servei públic de l’Ajuntament de Finestrat que s’encarrega de promoure i normalitzar l’ús del valencià dins de l’àmbit municipal, atenent a la legalitat vigent en matèria lingüística.
Contacteu amb nosaltres
OPV (Oficina de Promoció del Valencià)
Adreça: Plaça de l’Ajuntament, núm. 1, 1a planta
Telèfon: 965 878 100 Ext. 1229
Correu electrònic: allorens@finestrat.org